Ajuntament de Benafigos

Salutació de la Alcaldessa

Com a Alcaldessa de Benafigos us dono la benvinguda a la nostra pàgina web. En ella podreu trobar informació útil sobre la nostra localitat, les seues tradicions i la seua cultura.

Des de l’ajuntament volem que aquesta siga una ferramenta útil, tant per als veïns com per als visitants de la nostra localitat. Per a uns sent un nexe d’unió entre el poble i aquells que per diferents motius no podeu estar molt a sovint, i per als altres fent que siga una eina que ens permeta acostar Benafigos a tot aquell que vullga coneixer-lo.

Entre els diferents serveis que ofereix es troba la bústia del ciutadà, on vos invito personalment a que envieu les vostres sugerencies, inquietuds o preguntes sobre el poble o la pàgina, afavorint així la democratització i transparència de la corporació davant del poble.

Podeu també trobar una secció amb documents útils, fent així que aquesta pàgina siga una mena d’oficina virtual per aquells que en l’horari de l’ajuntament no podeu estar al poble, facilitant els tràmits i evitant, en molts casos, trasllats innecessaris.

Per altra part, aquesta pàgina servix també com a un element promocional del nostre poble, on el visitant podrà organitzar la seua estada al nostre poble, saber com arribar, quines ofertes culturals pot trobar, o quina es la millor forma de conèixer la nostra localitat i els seus voltants.

Amb aquest portal iniciem el camí cap a la modernització de l’ajuntament i ens incorporem a la Societat de la Informació, fent aquesta més fàcil i accessible al ciutadà. Es per això que des de la corporació municipal esperem que aquesta eina siga d’utilitat per a tots, i agraïm a tots els que ens han ajudat a posar en marxa aquest projecte.

Mª Mercedes Cortés Lázaro
Alcaldessa de Benafigos.
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal